Als student ontvang je tijdens de opleiding verschillende vormen van begeleiding om je leerproces tijdens je studie te ondersteunen. Werkgroepbegeleiders begeleiden in jaar 1 en 2 de werkgroep. Stagebegeleiders begeleiden je tijdens je stage. Docenten doen dit tijdens de lessen.

Daarnaast heeft iedere student een studieloopbaancoach. Voor persoonlijke studietrajecten is er een interne studieadviseur die meedenkt over de haalbaarheid en studeerbaarheid van het te volgen traject. Voor bijzondere omstandigheden (zoals ziekte, functiebeperking, familieomstandigheden) die de studie belemmeren kan de student terecht bij de decaan. Er is een vertrouwenspersoon die de student kan bijstaan in geval er sprake is van ongewenste bejegening.

Ter ondersteuning van je ontwikkeling, je studievaardigheden en geestelijke gezondheid én ter bevordering van je talenten kun je gebruik maken van meerdere e-learnings die worden aangeboden door het Studentsuccescentrum van Inholland. Klik hier voor het aanbod en om je aan te melden.

Studenten van de locatie Groningen kunnen ook gebruik maken van extra trainingen en cursussen die door de Hanzehogeschool worden aangeboden. Via deze link kun je je daarvoor aanmelden.

print deze pagina print deze pagina
Is de informatie duidelijk? 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 1,00 out of 5)

Laden...