Wat is de NSE?
De NSE is een grootschalig landelijk onderzoek waarbij jaarlijks vrijwel alle studenten in het hoger onderwijs worden uitgenodigd om hun mening te geven over alle aspecten van hun studie.
Welke onderwerpen zitten er in de NSE?
De NSE is een brede enquête die vraagt naar alle aspecten van je studie, de inhoud van de opleiding, docenten, informatie vanuit je opleiding, studiefaciliteiten, studielast, toetsing en beoordeling, etc.

Waarom is het belangrijk dat ik de NSE invul?
De NSE is voor AVAG een van de belangrijkste feedback instrumenten. Door de NSE in te vullen help je ons het onderwijs en de voorzieningen voor onze huidige en toekomstige studenten  te verbeteren.

Waarvoor gebruikt de AVAG de NSE?
Aan de hand van jouw feedback bepalen we waar we het komende jaar onze aandacht op moeten richten. Je draagt dus direct bij aan de verbetering van je opleiding.

Wat is er gedaan met eerdere resultaten van de NSE?
De feedback van de NSE en de onderwijsevaluaties wordt gebruikt voor aanpassingen in het onderwijs en de organisatie. Soms groot, soms klein. Het afgelopen jaar is de opzet van het portfolio is aangescherpt. De beoordeling van de stages is aangepast, een stageweek is vervangen door een extra theorieweek en het onderzoekssemester is aangepast van 7 weken naar 8 weken. Ook de online-cijferinzage is gerealiseerd op basis van jullie feedback.

Waarvoor wordt de NSE nog meer gebruikt?
De resultaten van de NSE worden o.a. door Studiekeuze123.nl en de Keuzegids Hoger Onderwijs gebruikt voor studievoorlichting aan aankomende studenten.  Ook De Elsevier gids ‘de beste studies’  is gebaseerd op gegevens van de NSE.

Wanneer kan ik de NSE invullen?
De vragenlijst staat open tot en met 8 maart 2015.
Je hebt op maandag 19 januari op je Inholland e-mailadres een uitnodiging ontvangen met een link naar de vragenlijst.
Tip: vul de enquête meteen in! Anders krijg je zolang je de vragenlijst nog niet hebt ingevuld, iedere twee weken een reminder.

Hoe kan ik deelnemen aan de NSE?
Je hebt op maandag 19 januari op je Inholland-mailadres een uitnodiging ontvangen met een link naar de vragenlijst. Zolang je de vragenlijst nog niet hebt ingevuld ontvang je in de periode tot 9 maart regelmatig een reminder.

Hoe lang duurt het invullen?
Het invullen duurt 10 tot 15 minuten. Maar dan komen wel alle aspecten over het studeren aan AVAG voorbij; van de inhoud van de opleiding tot aan de studiefaciliteiten.

Wat moet ik doen als ik geen mail heb gehad of ben kwijt geraakt?
Op www.nse.nl kun je jouw persoonlijke link opnieuw laten versturen. Er wordt gevraagd naar je e-mailadres, dit is je. Je ontvangt dan je persoonlijke link op dit adres.

Kan ik de enquete ook invullen op mijn smartphone of tablet?
Ja, dat kan.

Kan ik de enquête tussendoor opslaan en later verder gaan?
Ja, dat kan. Je klikt dan gewoon weer op de link en je gaat automatisch verder waar je gebleven was.

print deze pagina print deze pagina
Is de informatie duidelijk?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Laden...

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie